HTML

Hal(l)ogatom-a siket élet

"Saját szomorú létem Üzent nekem hadat. Már támad ellenségem- Nemrégen még szabad Utamat állják gyülevész Hadak, volt békém odavész. Sorsom merre halad? Ha a jel, Szeretet, feléd Mutat, meghallgatod az én Háladalaimat." /Hadewijch/ kérés,kérdés,panasz,óhaj, sóhaj,vendégposzt ide: hallogatom@gmail.com

Friss topikok

  • Tóth Ildikó: Az én 21 éves fiamtól minden évben elveszik a családi pótlékot,határozat nélkül egyszerüen nem kül... (2013.08.27. 16:18) Támogatások(k)?
  • Csetgab: Elnézést, hogy kétszer is leírtam, de az első hsz. ezidáig nem jelent meg. (2010.10.15. 20:35)
  • Szalakóta: Nem lehet, hogy az a betegség agyhártyagyulladás volt? (2010.05.19. 16:04)
  • Szalakóta: Mármint a szájról olvasás megtanulásában. (2010.03.23. 22:00) Szájrólolvasás
  • Szalakóta: Attól még lehet, hogy egy némának mutogatva kell útbaigazítást kérnie, mert biztos alap nélkül, ke... (2010.03.20. 14:42) Továbbra is:siket v süket?

2008.08.20. 13:59 Meiklokje

EgyebekMegint a jelenbe szólok a múltból

A néma szolga túlélte a Trója ostromát a Pillanat című regényben, és csápolt örömében, majd még megírom, ha lesz róla szó Bár lassan haladok az olvasással, van sajnos több kötelezettségem is.

Arról szeretnék írni, h minden viszonylagos. Sajnos, v nem sajnos néha felidegesítem magam a nagyothallók önsajnálatán. Tudom, h mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, és remélem most nem vesztem el pár nagyothalló olvasom, de én úgy látom őket, h de jó nekik, ők legalább készülékkel hallanak. Én is akarok olyan problémát, h most milyen készüléket vegyek. Én is akarok indukciós hurkot használni tudni, stb…. De most komolyan. A sárga irígység szól belőlem!!!!!! Mit nem adnék, ha tudnék hallókészüléket használni!
Szóval kedves nagyothallók néha tekintsétek magatokat szerencsésnek is. Hisz megadatott a lehetőség, h javítsatok helyzeteteken! Tudom ez nem vigasz, de néha gondoljatok a teljesen hallásvesztettekre is…. Mégha oly kevesen is vagyunk, akik erről irogatnak.

Sajnos sztem még egy kisebb kisebbség vagyunk a veleszületett siketeknél is. Nem tudom, h vajon van-e erről felmérés, de sztem nem lehetünk sokan. Talán párszázan??? És most én voltam az önsajnáló. Bocsi, de ebből a szemszögből is érdemes megnézni a hallásproblémákat…..

Amúgy csökken az olvasóim száma. Gondolom az ilyen leírásaim miatt, mint feljebb, de ugye a világ nemcsak cukormázból van és néha, ha ilyen gondolataim vannak azokat is ki kell adnom magamból. Tehát nem minden fekete-és fehér, és nem irhatok mindig a „fehér dolgokról”.
Meg sztem nem ártana kicsit újítani a blog design-án, főleg, h ez egy sablon A képek beszúrásával továbbra is próbálkozok, viszont a kinézetén fogalmam sincs,h h kéne változtatni. Esetleg vki tudna segíteni?
A 3. tippem, és amit legjobban remélek, az az, h mindenki szabadságon van és háta közepére sem kívánja a gépét. Mert ugye munkaidőben a legérdekesebb blogokat böngészni ( Sztem most sokan körbefordulnak, h nem jár-e éppen arra a főnök)
A 4. variáció pedig az, h néha kicsit elhanyagoltam a posztolást. Remélem, h ez a sok előreírt gondolathalmaz fellendíti majd a forgalmat, amíg én a Balatonon lógatom a lábam Izgatottam fogom megnézni a statisztikákat, és a kommenteket, ugyanis egy hét erejéig én is a gép- és netmentes életet választottam.


 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hallogatom.blog.hu/api/trackback/id/tr90618593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lealina 2008.08.28. 21:51:13

Ez most alapvetően nekem szólt? :)

Meiklokje 2008.08.30. 22:04:07

Nem, nem személyeskedésként írtam,hanem általánosságban, rengeteg ilyen jellegű élmény adta az ötletet,h ezt szavakba foglaljam. Igazából rád nem is gondoltam most:)
Mindenkinek a saját problémája a legrosszabb, mert abba lát bele a legjobban,úh bocs,ha elfogult voltam és azt hiszem,h ide jöhet az elcsépelt közhely mentegetőzésként(már ha szükség van rá):
minden nézőpont kérdése.

lealina 2008.08.31. 19:05:24

Rendben. Oké. :)