HTML

Hal(l)ogatom-a siket élet

"Saját szomorú létem Üzent nekem hadat. Már támad ellenségem- Nemrégen még szabad Utamat állják gyülevész Hadak, volt békém odavész. Sorsom merre halad? Ha a jel, Szeretet, feléd Mutat, meghallgatod az én Háladalaimat." /Hadewijch/ kérés,kérdés,panasz,óhaj, sóhaj,vendégposzt ide: hallogatom@gmail.com

Friss topikok

  • Tóth Ildikó: Az én 21 éves fiamtól minden évben elveszik a családi pótlékot,határozat nélkül egyszerüen nem kül... (2013.08.27. 16:18) Támogatások(k)?
  • Csetgab: Elnézést, hogy kétszer is leírtam, de az első hsz. ezidáig nem jelent meg. (2010.10.15. 20:35)
  • Szalakóta: Nem lehet, hogy az a betegség agyhártyagyulladás volt? (2010.05.19. 16:04)
  • Szalakóta: Mármint a szájról olvasás megtanulásában. (2010.03.23. 22:00) Szájrólolvasás
  • Szalakóta: Attól még lehet, hogy egy némának mutogatva kell útbaigazítást kérnie, mert biztos alap nélkül, ke... (2010.03.20. 14:42) Továbbra is:siket v süket?

2008.05.31. 14:59 Meiklokje

szombat

Ma meggyszedés volt a program. Elsőként az tűnt fel,h nem annyira izgi rádió nélkül. Régen mindig vittem ki egy kis elemes rádiót,és akkor gyorsabban telt az idő. Ez azt hiszem eléggé hiányzik. Reggel is jó, vmi agyblokkoló rádióműsorral ébredni,h elterelje az ember gondolatait az előtte álló napi nehéz teendőkről és jobb kedvvel álljon neki.
Szóval a meggyszedésben egyenlő esélyekkel rendelkezünk a szórakozási faktort leszámítva. Bár meg lehet dobálni vki fehér pólóját,ha nagyon pihentek vagyunk:P Ja igen,és akkor megállapítom,h ez is egy munkalehetőség.
Jövő hétre azt tervezem,h eladom a 2 napig hasnzált hallókészülékem. Egy vagyon volt és semmi értelme! Majd megadom a pontos adatait,hátha érdekel vkit meg majd teszek ki hírdetést a SINOSZban. Remélem lesz rá jelentkező. Vadiúj,van hozzá sok pótelem is.
Anyukámnak megtanítottam azt a kb. 3jelet amit tudok. Érdeklődőnek tűnt,azt mondja,ha hozok könyvet,majd próbálkozik vele.

Szólj hozzá!

Címkék: munka általában


A bejegyzés trackback címe:

https://hallogatom.blog.hu/api/trackback/id/tr45496494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása