HTML

Hal(l)ogatom-a siket élet

"Saját szomorú létem Üzent nekem hadat. Már támad ellenségem- Nemrégen még szabad Utamat állják gyülevész Hadak, volt békém odavész. Sorsom merre halad? Ha a jel, Szeretet, feléd Mutat, meghallgatod az én Háladalaimat." /Hadewijch/ kérés,kérdés,panasz,óhaj, sóhaj,vendégposzt ide: hallogatom@gmail.com

Friss topikok

  • Tóth Ildikó: Az én 21 éves fiamtól minden évben elveszik a családi pótlékot,határozat nélkül egyszerüen nem kül... (2013.08.27. 16:18) Támogatások(k)?
  • Csetgab: Elnézést, hogy kétszer is leírtam, de az első hsz. ezidáig nem jelent meg. (2010.10.15. 20:35)
  • Szalakóta: Nem lehet, hogy az a betegség agyhártyagyulladás volt? (2010.05.19. 16:04)
  • Szalakóta: Mármint a szájról olvasás megtanulásában. (2010.03.23. 22:00) Szájrólolvasás
  • Szalakóta: Attól még lehet, hogy egy némának mutogatva kell útbaigazítást kérnie, mert biztos alap nélkül, ke... (2010.03.20. 14:42) Továbbra is:siket v süket?

2008.06.01. 21:30 Meiklokje

és végül:vasárnap!

Jókis nyugi volt ma! Ez jót tesz a hallásnak is. Kevésbé zúgott a fülem.:)
Hát most arról írok,h h lehet megmondani, h nem hallok és h kommunikáljak a 84 éves mamámmal? Ez tényleg egy nagy szívfájdalmam! Mamát annyira szeretem és tiszta rossz,h nem hallhatom,mert mindig olyan izgalmasakat mesél! Annyira aranyos és minden héten örvendezik,h jobban hallok,pedig csak annyi történik,h jobban tudok szájról olvasni.
Mindig mesél és nem tudom egy idő után követni,de sosem érzem úgy,h meg kéne szakítanom. Ráadásul írásban sem tudunk kommunikálni: a mama az 1920-as években járt 6 magyar elemit úgy,h nem is tudott magyarul és így nem csoda,h nem szeret irogatni. Ráadásul már nem is lát olyan jól,ami ugyancsak megnehezíti a helyzetet. Meg az ő unokái a legszebbek és a legokosabbak,úh ő természetesnek veszi,h egyre jobban hallok,és hamarosan meggyógyulok. Ezen kérdésben vitának helye nincs! Szóval nagyon hiányzik,h nem hallgathatom,amiket mesél,és tényleg ő áll a legpozitívabban a gyógyulásomhoz,ennyire senki más nem bízik bennem!
Ezúton is köszönöm mama! Szerintem ennél jobb zárása nincs a hétnek,h tudom,h valaki igazán hisz bennem,úh nem is írok ma ennél többet! KÖSZÖNÖM!

Szólj hozzá!

Címkék: elmélkedés általában


A bejegyzés trackback címe:

https://hallogatom.blog.hu/api/trackback/id/tr60498393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása