HTML

Hal(l)ogatom-a siket élet

"Saját szomorú létem Üzent nekem hadat. Már támad ellenségem- Nemrégen még szabad Utamat állják gyülevész Hadak, volt békém odavész. Sorsom merre halad? Ha a jel, Szeretet, feléd Mutat, meghallgatod az én Háladalaimat." /Hadewijch/ kérés,kérdés,panasz,óhaj, sóhaj,vendégposzt ide: hallogatom@gmail.com

Friss topikok

  • Tóth Ildikó: Az én 21 éves fiamtól minden évben elveszik a családi pótlékot,határozat nélkül egyszerüen nem kül... (2013.08.27. 16:18) Támogatások(k)?
  • Csetgab: Elnézést, hogy kétszer is leírtam, de az első hsz. ezidáig nem jelent meg. (2010.10.15. 20:35)
  • Szalakóta: Nem lehet, hogy az a betegség agyhártyagyulladás volt? (2010.05.19. 16:04)
  • Szalakóta: Mármint a szájról olvasás megtanulásában. (2010.03.23. 22:00) Szájrólolvasás
  • Szalakóta: Attól még lehet, hogy egy némának mutogatva kell útbaigazítást kérnie, mert biztos alap nélkül, ke... (2010.03.20. 14:42) Továbbra is:siket v süket?

2008.07.23. 09:51 Meiklokje

Otthon,édes otthon

Sikeresen hazaértem ma reggel,remélem volt,aki hiányolt:P

Egyenlőre nincs időm részletesen írni, még át kell gondolnom,h h írom meg az élményeket. Elöljáróban annyit,h van mit mesélnem. Rengeteg minden kerül feldolgozásra és remélem,h addig nem felejtem el:) 

Ajánlom a siketeknek Olaszországot,mert minden sarkon van látnivaló. Csak a koncertekből maradhatunk ki.... Ráadásul az olaszok közvetlenek, segtőkészek úh valahogy dülőre lehet jutni velük:)

Ahogy megalkottam a tematikám megírom a posztokat. Addig várom a kommentekben a siketes olasz élményeket! Gracie mille!:P

 

5 komment

Címkék: utazás olaszország


A bejegyzés trackback címe:

https://hallogatom.blog.hu/api/trackback/id/tr50581239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

verbucsin 2008.07.24. 18:43:47

Szio, nagyon örülök, hogy jól érezted magad. jó kedvel olvasom,hogy sikerrel zárult az utad.
Képzeld a hétvégén volt egy akadálymentesített fesztivál siketek és nagyothallók számára, volt indukciós hurok, meg jelnyelvi jelelés, valami fantasztikus volt. ha érdekel irta a haséba (hallássérültek lapjába egy cikket, ami végül is felér egy beszámolóval. Sinosz?? mikor jössz? nem mintha sürgetni akarnálak, csak jó lenne elmesélni egy csomó tapasztalatot, amióta ott vagyok, egyre több sikettel és nh val találkozok és h miket tanultam, persze,ha érdekel, addig is szép napot neked, verbu

Meiklokje 2008.07.25. 10:45:07

hahó!

akkor ezek szerint,van akinek hiányoztam virtuálisan:P
írnál nekünk részletesebben erről a fesztiválról? mi volt a téma, milyen programok voltak? én nem tudtam róla!!! sztem nem mindenkinek jár a hasé, pl. nekem sem,bár régóta tervezem,h megrendelem.
SINOSZ-ba augusztus 8 körül megyek be,mert akkor jár le az igazolás, és a kártya meg ugye nem arról híres,h hamar kész lenne:)
ha addig is van vmi,amit megosztanál,akkor írj a meiklokje@freemail.hu-ra és publikálom. nem árt 1-2 vendégposzt:) remélem a freemail megjavul végre,napok óta nem tudom elolvasni,h küldtetek-e vmi nyári beszámolót!:(

verbucsin 2008.07.25. 12:51:59

:), rendben rendben:), olvasd el előtte és és ha gondolod, h érdekes lenne akkor kirakhatod. csak a neveket kell kihúzni majd belőle, addig is elküldöm az e-mail címedre.
véleményem szerint lehetne g-mail címed, az szerintem sokkal jobb.

verbucsin 2008.07.25. 12:54:22

a Fesztivál Nagymaroson volt.

egy bizonyos indukciós hurokkal segítettük a nagyothallókat, és a hallókészülékük segítségével, megerősitett jeleket fogadhattak a hk segítségével, siketek számára, meg jelnyelvi tolmácsok tolmácsolták az elhangzott dalok szövegeit. szerintem nagyon élvezhető volt. a duna tv-n lesz valamii, 22:00 h kor hétfőn, szerintem érdemes nézni.

verbucsin 2008.07.25. 13:03:17

Nem küldi el az e-mail címedre:S
süti beállítások módosítása