HTML

Hal(l)ogatom-a siket élet

"Saját szomorú létem Üzent nekem hadat. Már támad ellenségem- Nemrégen még szabad Utamat állják gyülevész Hadak, volt békém odavész. Sorsom merre halad? Ha a jel, Szeretet, feléd Mutat, meghallgatod az én Háladalaimat." /Hadewijch/ kérés,kérdés,panasz,óhaj, sóhaj,vendégposzt ide: hallogatom@gmail.com

Friss topikok

  • Tóth Ildikó: Az én 21 éves fiamtól minden évben elveszik a családi pótlékot,határozat nélkül egyszerüen nem kül... (2013.08.27. 16:18) Támogatások(k)?
  • Csetgab: Elnézést, hogy kétszer is leírtam, de az első hsz. ezidáig nem jelent meg. (2010.10.15. 20:35)
  • Szalakóta: Nem lehet, hogy az a betegség agyhártyagyulladás volt? (2010.05.19. 16:04)
  • Szalakóta: Mármint a szájról olvasás megtanulásában. (2010.03.23. 22:00) Szájrólolvasás
  • Szalakóta: Attól még lehet, hogy egy némának mutogatva kell útbaigazítást kérnie, mert biztos alap nélkül, ke... (2010.03.20. 14:42) Továbbra is:siket v süket?

2008.08.04. 20:50 Meiklokje

Általános problémák:P

Ma kaptam SMS-t h kész az új igazolványom. Tisztára örültem neki, mert épp meg akartam kérni vkit,h h ívja fel őket,h ne menjek be potyára. Szóval holnap reggel ott vagyok,úh Verbucsin és K.Á. találkozni akartatok velem,itt a lehetőség,bár tudom,h későn szólok:(.....

Amúgy ma kellemes meglepetésként megállított az ellenőr és nézegette a lapomat. Aztán elekzdett vmit magyarázni. Mondtam neki,h nem értem,de ő csak mosolygott és mondta tovább. Erre mondom neki,h én nem hallok. Bólogatott h tudja és megmutatta a fülében a hallókészüléket. Bizots örült,h egy sorstárs. Mondtam neki,h sajnos én ezzel sem hallok,úh ő szerencsés ember! Végülis így is lehet nézni a dolgokat! Tehát kedves nagyothallók lehetne rosszabb is,úh fel a fejjel!

Előtte pedig a buszmegállóban értettem,h mit kérdezett 1 ember. Válaszoltam is,és nem derült ki,h nem hallok. Örültem neki,h ilyen ügyi voltam:P

A fülgyulladásom javult, remélem mihamarabb elmúlik. Amúgy nagyon figyeltem,h hova ülök,h ne érje huzat, vettem fel nyári kalapot,h az is kímélje és bevattáztam a hallójáratom.... Szörnyű h ekkora huzat v -10fokos légkondi van mindenhol..... 

Anyukám szerint nem ártana már vhova bejelentkeznem,hamár amúgyis 4 éve Budapesten lakok. Tényleg lehet,h hasznos lenne,hátha egyszer itt lesz fülgondom,főleg h most az új munka miatt nem is  nagyon mozdulhatok.

 

 

 

 

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hallogatom.blog.hu/api/trackback/id/tr29600574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sándor 2008.08.04. 21:24:17

Ezekkel a fülgyulladásokkal nagyon kell vigyázni, mert makacs dolgok. Előjöhet bármikor, ha góc van az arcüregben. Ráadásul veszélyes tud lenni, mert átterjed máshová, fülre, de még agyhártyára is esetleg. Mindez nem vicc! Egy arcüreg-ultrahang nagyon célszerű, ha többször visszatér.
Az arcüreggyulladás antibiotikumokkal gyógyitható, nálam homeopátiával sikerült elmulasztani egy évi szenvedés után.

Meiklokje 2008.08.09. 19:44:45

Kedves Sándor!

A fülem miatt mondjuk nem aggódok,azon már nincs mit elrontani:) Szerencsére kb 3 nap volt a lefolyása és mivel külső fül dolog,jól látta az orvos,úh nem lesz gond. azért köszönöm az aggódást!
remélem nincs már semmi problémája!
süti beállítások módosítása