HTML

Hal(l)ogatom-a siket élet

"Saját szomorú létem Üzent nekem hadat. Már támad ellenségem- Nemrégen még szabad Utamat állják gyülevész Hadak, volt békém odavész. Sorsom merre halad? Ha a jel, Szeretet, feléd Mutat, meghallgatod az én Háladalaimat." /Hadewijch/ kérés,kérdés,panasz,óhaj, sóhaj,vendégposzt ide: hallogatom@gmail.com

Friss topikok

  • Tóth Ildikó: Az én 21 éves fiamtól minden évben elveszik a családi pótlékot,határozat nélkül egyszerüen nem kül... (2013.08.27. 16:18) Támogatások(k)?
  • Csetgab: Elnézést, hogy kétszer is leírtam, de az első hsz. ezidáig nem jelent meg. (2010.10.15. 20:35)
  • Szalakóta: Nem lehet, hogy az a betegség agyhártyagyulladás volt? (2010.05.19. 16:04)
  • Szalakóta: Mármint a szájról olvasás megtanulásában. (2010.03.23. 22:00) Szájrólolvasás
  • Szalakóta: Attól még lehet, hogy egy némának mutogatva kell útbaigazítást kérnie, mert biztos alap nélkül, ke... (2010.03.20. 14:42) Továbbra is:siket v süket?

2009.02.20. 16:40 Meiklokje

"Pest megér egy estet"

A Pesti Est aktuális 02.19-02.25-ig érvényes számát szeretném ajánlani, főleg,h ingyenes, úh aki Bp.-n van pillantson bele:) Szóval most ne csak azért tanulmányozzuk,h kiszúrjuk a feliratos mozifilmeket,hanem egyéb okokból is lapozzunk bele mélyebben:

A legfontosabb,amiért ajánlom, az az  utolsó előtti oldalon lévő cikk (106-107 oldal). Itt röviden összefoglalják a PC-ket vagyis a politikailag korrekt kifejezéseket, és arról is írnak,h ez miért jó. Természetesen van benne siket-süket-süketnéma kombináció is, úh nekünk ajánlott olvasmány:)

Ha pedig már a kezünkben van, én még a következő dolgokat szúrtam ki:

97.o: "303 magyar lemez, amit hallanod kell mielőtt meghalsz." Na ezt azért tartom fontosnak megemlíteni, mert ha akarnám sem tudnám meghallgatni halálom előtt egyenlőre, úh mindenki,aki tudja gyors hallgassa meg, mert egy teljes hallásvesztés is megakadályozhat ebben, nem csak az elmúlás:)

90.o.: "Tapintható grafika": Ez egy olyan eljárás, amivel kis pontokkal teszik a papírra a grafikát. De nem csak vakoknak, hanem látóknak(köztük siketeknek is:P) élvezhető élményt nyújt. Vizuális információt ad,amit ki lehet tapintani.

44.o.:Két oldalnyi tömény kiállításajánló. Ha vki elmegy vmelyikre,várom a beszámolót. Nem mentség a siketség ebben az esetben a  művelődésre:)

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: mozi program emberek szabadidő múzeum felhívás hallás néma siket nagyothalló


A bejegyzés trackback címe:

https://hallogatom.blog.hu/api/trackback/id/tr20955095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása